ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΗΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Βορείου Άξονα προκηρύσσει Ανοιχτό Δημόσιο Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΗΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ» για τις ανάγκες της Δ.Ε.Υ.Α.Β.Α. με προϋπολογισμό έως του ποσού των 160.150,00 χωρίς ΦΠΑ. (198.586,00€ με ΦΠΑ) από ιδίους πόρους.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: Η Προμήθεια Χημικών Υλικών, για: α) την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ) β) τις εγκαταστάσεις Ύδρευσης και γ) τις εγκαταστάσεις Αποχέτευσης, της Δ.Ε.  Πλατανιά.

Τμήματα:  Η σύμβαση υποδιαιρείται σε τέσσερα (4) τμήματα ως εξής:

 

 

 

Οι συμμετέχοντες μπορούν να υποβάλλουν προσφορά  για ένα  ή  περισσότερα τμήματα. Εναλλακτικές προσφορές δεν θα γίνονται δεκτές, δεν προβλέπεται δικαίωμα προαίρεσης.

Κριτήριο κατακύρωσης: Η πλέον συμφέρουσα οικονομική προσφορά μόνο βάσει τιμής ανά τμήμα, εφόσον πληρούνται οι Τεχνικές Προδιαγραφές

Για την έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται έκδοση εγγύησης συμμετοχής ποσού έως το 2% επί της συνολικής εκτιμώμενης αξίας, χωρίς ΦΠΑ, ενώ για την εκτέλεση της σύμβασης απαιτείται έκδοση εγγύησης καλής εκτέλεσης ποσού ίσο με το 4% της συνολικής εκτιμώμενης αξίας, χωρίς τον Φ.Π.Α.

Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε δώδεκα (12) μήνες από την υπογραφή της. Οι προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους διαγωνιζόμενους επί δώδεκα (12) μήνες από την επομένη της διενέργειας του διαγωνισμού.

Τα προμηθευόμενα είδη θα παραδοθούν ο Δήμο Πλατανιά Χανίων (NUTS3: EL434), όπως περιγράφεται στα Τεύχη του διαγωνισμού.

Η υποβολή προσφορών είναι δυνατή από τη δημοσίευση  μέχρι και την ΤΡΙΤΗ 12-12-2023 και ώρα 20:00 μ.μ. στη Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ συστημικός αριθμός: 264123 στην Ελληνική γλώσσα, σε ηλεκτρονικό φάκελο.

Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα πραγματοποιηθεί την ΤΡΙΤΗ 19-12-2023 και ώρα 12:30 μ.μ., στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Β.Α., στο Γεράνι Δήμου Πλατανιά, από την Επιτροπή Διενέργειας Διαγωνισμού.

Η Προκήρυξη καταχωρήθηκε στο ΚΗΜΔΗΣ (Κωδ. φορέα:50887), στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, και δημοσιεύτηκε στον τοπικό τύπο. Το πλήρες κείμενο της  Διακήρυξης του παρόντος διαγωνισμού αναρτήθηκε στη διαδικτυακή πύλη του ΕΣΗΔΗΣ, στο ΚΗΜΔΗΣ, και στην ιστοσελίδα της ΔΕΥΑΒΑ (URL): www.deyava.gr

Οι δαπάνες των δημοσιεύσεων στον τύπο βαραίνουν τον ανάδοχο εφόσον αυτός προκύψει (αρθ.26 Ν.5005/22).

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Β.Α., στο Γεράνι Δήμου Πλατανιά: Κατσώνη Σ., Αναγνωστάκη Φ. Τηλ.: 2821061055 e-mail: eel@deyava.gr.

 

 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ - ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 

 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

 ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

 espd-request-αρχειο xml

 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΕΕΕΣ

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΝΙΑΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ