ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

 

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Βορείου Άξονα προκηρύσσει Ανοιχτό Δημόσιο Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ» για τις ανάγκες της ΔΕΥΑΒΑ, με CPV: 09134100-8 «Πετρέλαιο ντίζελ»,  09132100-4 «Αμόλυβδη βενζίνη», 09135100-5 «Πετρέλαιο θέρμανσης», με προϋπολογισμό έως του ποσού των 90.896,16€ χωρίς ΦΠΑ. (112.711,24€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ)

Η χρηματοδότηση γίνεται από ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ.

Κριτήριο κατακύρωσης: η πλέον συμφέρουσα -από οικονομική άποψη- προσφορά, βάσει της τιμής (χαμηλότερη τιμή) που προκύπτει από το προσφερόμενο μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης επί  τοις εκατό στη νόμιμα διαμορφούμενη κάθε φορά μέση τιμή λιανικής πώλησης στο νομό Χανίων για τα υγρά καύσιμα και συγκεκριμένα από το εβδομαδιαίο Δελτίο Επισκόπησης τιμών καυσίμων, που εκδίδεται από το Παρατηρητήριο Τιμών Υγρών Καυσίμων του Υπουργείου Ανάπτυξης, και Επενδύσεων για την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Για την έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται έκδοση εγγύησης συμμετοχής ποσού ίσου με το 2% επί της συνολικής εκτιμώμενης αξίας, χωρίς ΦΠΑ, ενώ για την εκτέλεση της σύμβασης απαιτείται έκδοση εγγύησης καλής εκτέλεσης ποσού ίσο με το 4% της συνολικής εκτιμώμενης αξίας, χωρίς τον Φ.Π.Α.

Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε εικοσιτέσσερις (24) μήνες από την υπογραφή της. Οι προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους διαγωνιζόμενους επί δώδεκα (12) μήνες από την επομένη της διενέργειας του διαγωνισμού. Εναλλακτικές προσφορές δεν θα γίνονται δεκτές, δεν προβλέπεται δικαίωμα προαίρεσης.

Τα προμηθευόμενα είδη θα παραδίδονται στο Δήμο Πλατανιά Χανίων (NUTS3: EL434), όπως περιγράφεται στα Τεύχη του διαγωνισμού.

Η υποβολή προσφορών είναι δυνατή από τη δημοσίευση  μέχρι και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31/03/2023 και ώρα 20:00 μ.μ. στη Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ συστημικός αριθμός: 185744 στην Ελληνική γλώσσα, σε ηλεκτρονικό φάκελο.

Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα πραγματοποιηθεί την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  07/04/2023 και ώρα 12:30 μ.μ., στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Β.Α., στο Γεράνι Δήμου Πλατανιά, από την Επιτροπή Διενέργειας Διαγωνισμού.

Το πλήρες κείμενο και η περίληψη της Διακήρυξης του παρόντος διαγωνισμού καταχωρήθηκαν στο ΚΗΜΔΗΣ (Κωδ. φορέα:50887), στη διαδικτυακή πύλη του ΕΣΗΔΗΣ, στην ιστοσελίδα της ΔΕΥΑΒΑ (URL): www.deyava.gr , στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ όπως και στον τοπικό τύπο.

Η δαπάνη των δημοσιεύσεων στον τύπο βαρύνει τον ανάδοχο.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Β.Α., στο Γεράνι Δήμου Πλατανιά: Αναγνωστάκη Φρίντα. Τηλ.: 2821061055 e-mail: deyabaer@otenet.gr

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

espd-request-v2

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΕΕΕΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΓΚΡΙΣΗΣ