ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΑΒΑ

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒΑ καλεί όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε φανερή και προφορική μειοδοτική δημοπρασία, για τη μίσθωση κτιρίου για τη στέγαση των διοικητικών και τεχνικών υπηρεσιών της ΔΕΥΑΒΑ

Περιγραφή του μισθίου

Το μίσθιο θα πρέπει να έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

  1. Να βρίσκεται εντός του Δήμου Πλατανιά και σε απόσταση έως 5 χλμ. από την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων στο Γεράνι του Δ. Πλατανιά.
  2. Να διαθέτει ενιαίο χώρο επιφάνειας τουλάχιστον 350 τ.μ. για τη στέγαση των υπηρεσιών και δεύτερο ενιαίο χώρο επιφάνειας τουλάχιστον 300 τ.μ. για τη στέγαση του αρχείου και της αποθήκης της επιχείρησης.
  3. Οι δύο προηγούμενοι χώροι δύναται να είναι  σε ενιαίο ή σε ξεχωριστό επίπεδο, αλλά σε κάθε περίπτωση ο ένας από αυτούς να διαθέτει πρόσβαση από φορτηγό όχημα για φορτοεκφόρτωση υλικών. 
  4. Να διαθέτει Ενεργειακό Πιστοποιητικό, ενεργειακής Κατηγορίας τουλάχιστον Β.
  5. Να είναι ηλεκτροδοτούμενο και να διαθέτει παροχή νερού και κατάλληλη εγκατάσταση αποχέτευσης, για αποχωρητήρια και κουζίνα. Η ύπαρξη τηλεφωνικής γραμμής θα αξιολογηθεί θετικά, χωρίς να είναι προαπαιτούμενη.
  6. Να διαθέτει τουλάχιστον 2 αποχωρητήρια και ένα χώρο κουζίνας με νεροχύτη ή εναλλακτικά δυνατότητα διαμόρφωσης των παραπάνω χώρων.
  7. Να διαθέτει χώρο στάθμευσης τουλάχιστον 12 οχημάτων σε προαύλιο ή πυλωτή ή υπόγειο ή εναλλακτικά να υπάρχει ελεύθερος χώρος στάθμευσης πλησίον του κτιρίου, για την εξυπηρέτηση των οχημάτων της ΔΕΥΑΒΑ, των υπαλλήλων και των καταναλωτών.
  8. Να είναι σε σημείο εύκολα προσβάσιμο από το κοινό.
  9. Να διαθέτει πρόσβαση για ΑΜΕΑ
  10. Να διαθέτει επαρκή ανοίγματα για φυσικό φωτισμό και εξαερισμό του χώρου.
  11. Τμήμα του περιβάλλοντα χώρου θα πρέπει να είναι ασφαλτοστρωμένο ή τσιμεντοστρωμένο ή πλακοστρωμένο, τουλάχιστον 200 τ.μ.
  12. Να μην έχει υποστεί βλάβες σεισμού ή πυρκαγιάς και  να πληρεί καθ’ ολοκληρία τους όρους υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων και επισκεπτών. Επιβάλλεται να είναι πλήρως περαιωμένο και διαμορφωμένο σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς των πολεοδομικών διατάξεων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, καταθέτοντας σφραγισμένο φάκελο ο οποίος συνοδεύεται από αίτηση συμμετοχής στη δημοπρασία (εκτός του φακέλου), στο Πρωτόκολλο της ΔΕΥΑΒΑ , στο Γεράνι Δ. Πλατανιά, από από 12/07/2023 έως και 01/08/2023 και από ώρα 08:30 π.μ μέχρι 15:00 μ.μ,) με την ένδειξη «Για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μίσθωσης κτιρίου για τη στέγαση των διοικητικών και τεχνικών υπηρεσιών της ΔΕΥΑΒΑ»

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν την αναλυτική  Διακήρυξη με όλες τις απαιτήσεις και την αίτηση συμμετοχής, στον ιστότοπο της ΔΕΥΑΒΑ (www.deyava.gr ) και κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες στην Τεχνική Υπηρεσία  της ΔΕΥΑΒΑ στο Γεράνι Δ. Πλατανιά

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2821084007 Κα Μοσχοβούδη και 2821061055 Κα Αναγνωστάκη και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση technicalservices@deyava.gr & eel@deyava.gr

 

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ