Σε κλίμα συγκίνησης η κοπή της πίτας της ΔΕΥΑΒΑ.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023 η ΔΕΥΑΒΑ, στο κτίριο της Διοίκησης στο Γεράνι του Δήμου Πλατανιά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν, ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, οι οραματιστές αλλά και θεμελιωτές της Επιχείρησης. Οι άνθρωποι που στα πρώτα «βήματά» της ύψωσαν το «ανάστημά» τους ώστε σήμερα, με τη δημιουργία νέων και των εξυγχρονισμό των παλαιότερων υποδομών, οι δημότες και επισκέπτες να απολαμβάνουν νερό ύδρευσης σε επάρκεια και ποιότητα αλλά και να προστατεύεται το θαλάσσιο περιβάλλον που συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας της περιοχής.

Στην εκδήλωση παρίσταντο ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒΑ κ. Ευτύχης Μαυρογένης, τα μέλη του Δ.Σ της ΔΕΥΑΒΑ, Δημοτικοί Σύμβουλοι και όλοι οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΒΑ καθώς και εκπρόσωποι του Σωματείου των Εργαζομένων στις ΔΕΥΑ νομού Χανίων.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒΑ κ. Ευτύχης Μαυρογένης μετά τις προσφωνήσεις προχώρησε στην απονομή των ευχαριστιών στους κ. κ. Κοτσιφάκη Ιωάννη, Τσαγκαράκη Γεώργιο, Σταματάκη Εμμανουήλ, Μπομπολάκη Νικόλαο και Ροσμαρή Εμμανουήλ.