ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΓΩΓΟ ΚΟΛΕΝΙ – ΚΟΛΥΜΒΑΡΙ ΜΗΚΟΥΣ 7,8ΧΛΜ

Υπογράφηκε σήμερα στα γραφεία της ΔΕΥΑΒΑ στο Γεράνι Πλατανιά, η σύμβαση για τον αγωγό μεταφοράς ύδρευσης, από το αντλιοστάσιο Κολενίου Δ.Ε. Κολυμβαρίου, συγκεκριμένα θέση "Γριμπιλιανά", συνολικού μήκους 7,8 χλμ.

Διευθύνουσα Αρχή του συγκεκριμένου έργου είναι ο Ο.Α.Κ. Α.Ε. (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε.) και Κύριος του έργου η Δ.Ε.Υ.Α.Β.Α.

Διευθύνουσα Αρχή του συγκεκριμένου έργου είναι ο Ο.Α.Κ. Α.Ε. (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε.) και Κύριος του έργου η Δ.Ε.Υ.Α.Β.Α.

Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου είναι 1.830.000,00€ και η χρηματοδότηση προέρχεται από το Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».

Παρόντες στην υπογραφή της σύμβασης ήταν ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης, ο Πρόεδρος ΔΣ ΔΕΥΑΒΑ Ευτύχης Μαυρογένης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΚ ΑΕ Άρης Παπαδογιάννης και ο Εκπρόσωπος της Εργοληπτικής Επιχείρησης που θα αναλάβει την κατασκευή του έργου Γιάννης Δρακάκης.

Με την ολοκλήρωση του έργου αυτού, η ζώνη ύδρευσης της ΔΕ Κολυμβαρίου θα εξασφαλίσει ικανές ποσότητες πόσιμου ύδατος με ασφάλεια και ποιότητα που είναι το πρώτιστο μέλημα της ΔΕΥΑΒΑ αντικαθιστώντας παλαιούς αγωγούς με ασφάλεια και με όρους υγιεινής, χωρίς διαρροές και συχνά σπασίματα των παλαιών αγωγών. Η ΔΕΥΑΒΑ υλοποιεί τον στρατηγικό σχεδιασμό της για σύγχρονα δίκτυα ύδρευσης σε όλο το εύρος του Δήμου παρέχοντας ποιοτικό νερό στους Δημότες.

Εμείς συνεχίζουμε τα έργα προς όφελος των δημοτών και του κοινού-συλλογικού καλού.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΒΑ